Arbeidsrecht

 

Wij staan u snel en doortastend bij en gaan daarbij voor het maximaal haalbare resultaat. Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring bij zowel een groot internationaal advocatenkantoor als bij internationale ondernemingen. Wij leveren maatwerk aan (internationale) ondernemingen, zelfstandigen, bestuurders, ondernemingsraden, non-profit organisaties en werknemers.

Ons kantoor onderhoudt contact met een netwerk van buitenlandse advocatenkantoren waardoor ook de internationale belangen van onze cliënten in het buitenland worden bediend.

Wij delen onze kennis en ervaring graag en geven daarom regelmatig trainingen en cursussen. Niet alleen over dossieropbouw, ontslag, ziekte of reorganisatie maar ook over de laatste ontwikkelingen rondom nieuwe wet- en regelgeving.

E-LAW heeft veel ervaring op het gebied van: reorganisaties, statutair directeuren, opstellen arbeidsovereenkomsten en personeelshandboek, arbeidsgeschillen, disfunctioneringstrajecten, zieke werknemers, vaststellingsovereenkomsten, ontslag op staande voet, procedures bij het UWV, kantonrechter of Hof, ondernemingsraad, sociale plannen, CAO’s en ZZP-contracten.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak