Barbara Doull (1971) studeerde aan de Universiteit van Utrecht en de Universiteit van Edinburgh. Zij is haar carrière als advocaat begonnen in 1997 bij een middelgroot advocatenkantoor en in 2001 is ze gaan werken bij de praktijkgroep arbeidsrecht van DLA Piper, een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam.

In 2005 heeft Barbara de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, eerst  als senior bedrijfsjurist arbeidsrecht voor Maxeda Nederland en haar werkmaatschappijen (voorheen het Vendex KBB concern) en vanaf 2009 als Senior HR Legal Counsel voor TomTom International.

Met ingang van 2012 is Barbara teruggekeerd in de advocatuur en heeft zij zich als partner bij E-LAW advocaten aangesloten. Zij staat zowel regionaal en (inter)nationaal opererende ondernemingen als werknemers bij.

Barbara heeft in 2001 met succes de specialisatie opleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond en in 2007 de allround mediationopleiding. Zij is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Nederlandse Mediators Vereniging (NMV) en de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH). Barbara is ingeschreven als NMI registermediator bij het NMI.

Contactgegevens:
barbara@e-lawadvocaten.nl
+31 (0)621243953

Linkedin Barbara Doull